Op deze manier valt jouw transport vervoer beter op

Heb jij een transportbedrijf of werk je als zzp’er? Jouw vervoersmiddel is jouw uithangbord. Dagelijks maak jij vele kilometer en rij je lang duizende mensen. De uitgelezen kan om reclame te maken. In deze blog vertellen we hoe je op een originele manier je vervoersmiddel omtovert tot een ‘reclame-mobiel’

Onervaren? Besteed het uit!

Als je geen ervaring hebt met het inpakken of aanpassen van een auto, probeer het dan alsjeblieft niet zelf. Dat is de grootste fout die je kunt maken. Op die manier geef je geld uit aan materialen, maar ziet het er kwalitatief slecht uit. Het kost je misschien honderden euro’s, maar je kunt er zeker van zijn dat het eindresultaat beter zal zijn. Ook weet u zeker dat u de juiste materialen gebruikt.

Doe wat je zelf kunt  

Je hoeft natuurlijk niet alles uit te besteden. U kunt natuurlijk ook zelf voor de details zorgen. Hiermee bespaart u direct geld. Een veel voorkomende manier van bestickeren is belettering. Je kunt de belettering van je bedrijfsnaam heel eenvoudig online bestellen. Kijk wel even een kleine tutorial van te voren. Er komt bij belettering meer kijken dan je denkt en vergeet niet, de eerste keer moet meteen goed zijn.

De kracht van herhaling 

De bedrijfswagen past in de huisstijl van het bedrijf. Denk dus al vroeg in de ontwerpfase na over consistentie in uitstraling en consistentie met andere huisstijldragers. Vraag een reclamebureau of tekenbureau om het ontwerp van uw raamsticker te maken. Denk vooral goed na: In welke stijl laat ik mijn logo stickers drukken

Houd het simpel. 

Val op en wees nieuwsgierig. Wees kalm, professioneel, betrouwbaar en eerlijk. Opvallen mag, maar alleen om interesse te wekken. Bepaal vooraf hoe u wilt dat de klant contact met u opneemt. Welke gegevens verstrekt u, uw website, e-mailadres, telefoonnummer of alle drie? 

Vuistregel: Etiketten moeten binnen 3 seconden leesbaar zijn. Een korte slogan en bedrijfsnaam zijn meestal voldoende. Het meest simpele ontwerp geeft maximale impact. 

Zorgen voor zichtbaarheid en verlichting ‍ 

Bedrijfswagens kunnen in principe volledig worden beplakt met folie of stickers. Het mag het zicht van de bestuurder echter niet belemmeren. Zorg er dus voor dat je voorruit, achterruit en voorste zijruiten vrij blijven. Ook mogen advertenties voor bedrijfsvoertuigen niet lijken op het uiterlijk van hulpverleningsvoertuigen zoals politie of ambulances. Rondrijden met een indrukwekkend visitekaartje geeft je meteen nog een kans.

Dit vind je misschien ook leuk...