Makkelijk en voordelig zakelijke pakketjes versturen

Zoek je een goede manier om tijd en geld te besparen bij het verzenden van je bestellingen? Dan vertellen we je graag meer over ontzettend handige software voor zakelijke pakketten. Deze software is ontwikkeld om jouw werk een stuk eenvoudiger te maken. Wat het precies doet? Bij elke bestelling die geplaatst wordt, zorgt de software ervoor dat er automatisch een verzendlabel gemaakt wordt. Uiteraard wordt dit label voorzien van alle benodigde informatie, zoals de gegevens van jouw bedrijf (inclusief retouradres) en de naam- en adresgegevens van de klant. Je hoeft dus niet meer voor elke individuele order handmatig een label in elkaar te zetten. Op deze manier kun je jezelf heel wat gedoe en tijd besparen. Bovendien kun je op deze manier ook behoorlijk wat geld besparen. Kies je voor een voordelig verzendabonnement bij Sendy? Dan krijg je een mooie korting op de verzendkosten. Zeker als je maandelijks veel pakketjes opstuurt, kun je op deze manier ontzettend veel geld besparen. Zo behaal je nog meer rendement met je webshop.

Pakketjes snel verzendklaar maken

Er zijn diverse zakelijke koeriersdiensten voor pakketten. Je kunt ervoor kiezen om per zending een keuze te maken, maar natuurlijk is het veel handiger om dit proces te automatiseren. Geef bijvoorbeeld aan met welke partner je wilt verzenden (DHL, PostNL of DPD) en de software zorgt voor de perfecte labels. Je hoeft ze alleen maar te printen en op de doos te plakken. Hierna zijn ze direct klaar om af te leveren bij je lokale pakketpunt. Heb je geen zin of tijd om je bestellingen af te geven? Tegen een kleine meerprijs worden je pakketjes gewoon bij je opgehaald. Dat is nog eens handig geregeld! De verzendsoftware van Sendy is geschikt voor alle bekende webshopplatforms, waaronder Shopify, WooCommerce en Magento.

Voordelig verzenden naar binnen- en buitenland

Wil je voortaan al je zakelijke pakketjes makkelijk, snel en voordelig versturen via Sendy? Dan heb je de keuze uit verschillende abonnementen. De korting per pakketje is afhankelijk van je abonnementsvorm. Ook kun je via Sendy voordelig pakketten naar het buitenland versturen. Dit is natuurlijk ideaal als jouw webshop geen grenzen kent! Betalen kan heel flexibel en op verschillende manieren. Heb je vragen over de werking van het systeem of gaat er toch iets mis met een pakketje? Dan staat de klantenservice van Sendy altijd voor je klaar!

Dit vind je misschien ook leuk...